Joventut Socialista de Catalunya

El 27S Artur Mas no vol que votis

Davant les declaracions de la candidatura de Junts pel Sí, demanant no anar a votar en les properes eleccions si no ets independentista, la JSC llença la campanya: El 27S Artur Mas no quiere que votes

La Joventut Socialista de Catalunya s’oposa a l’abstenció massiva que demana “Junts pel sí” en cas de no voler votar a favor de la independència. L’organització juvenil considera que aquestes eleccions són decisives no només perquè el futur de milions de persones està en joc, sinó per què també ho estan els drets socials.

Pol Gibert, primer secretari de la JSC i candidat jove al parlament pel PSC afirma que “no podem consentir que la candidatura on s’amaga Artur Mas dicti qui ha de votar i qui no”. Per aquest motiu la Joventut Socialista de Catalunya ha tret al carrer la campanya “El 27S Artur Mas no quiere que votes” per conscienciar als ciutadans i ciutadanes de l’actitud de la candidatura respecte a la participació democràtica. “Resulta molt sorprenent que una candidatura que s’erigeix com a defensora a ultrança del dret a decidir, insti a una part de la població a no participar en el que ells consideren el vot de la teva vida.” ha afegit Gibert.

El candidat jove considera que “a tots aquells que no pensen com Junts pel Sí, els hi hem de dir que no es quedin a casa. Està en joc lluitar contra les retallades i evitar l’abisme al qual ens porta Artur Mas i la seva llista

La nostra veritable lluita per la llibertat no és contra un país, la veritable lluita és contra la injustícia i la desigualtat” ha conclòs el Primer Secretari de la JSC.

 

El 27S Artur Mas no quiere que votes


Ante las declaraciones de la candidatura de "Junts pel Sí", pidiendo no ir a votar en las próximas elecciones del 27S si no eres independentista, la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha presentado la campaña “El 27S Artur Mas no quiere que votes”

La Joventut Socialista de Catalunya se opone a la abstención masiva que pide “Junts pel sí” en caso de no querer votar a favor de la independencia. La organización juvenil considera que estas elecciones son decisivas no sólo porque el futuro de millones de personas está en juego, sino por qué también lo están los derechos sociales.

Pol Gibert, primer secretario de la JSC y candidato joven al Parlament por el PSC afirma que “no podemos consentir que la candidatura en la que se esconde Artur Mas dicte quién tiene que votar y quien no”. Por este motivo la Joventut Socialista de Catalunya ha sacado a la calle la campaña “El 27S Artur Mas no quiere que votes” para concienciar a los ciudadanos y ciudadanas de la actitud de la candidatura respecto a la participación democrática. “Resulta muy sorprendente que una candidatura que se autoproclama como defensora a ultranza del derecho a decidir, inste a una parte de la población a no participar a lo que ellos consideran el voto de tu vida” ha añadido Gibert.

El candidato joven considera que “a todos aquellos que no piensen como Junts pel Sí, les tenemos que decir que no se queden en casa. Está en juego luchar contra los recortes y evitar el abismo al cual nos lleva Artur Mas y su lista.

Nuestra verdadera lucha por la libertad no es contra un país, la verdadera lucha es contra la injusticia y la desigualdad” Ha concluido el Primer Secretario de la JSC.