Joventut Socialista de Catalunya

JUL 25 2011

Festival Mundial de la IUSY '11

JULIOL 25 > 31 2011

Adreça

Vols assistir a aquest esdeveniment? (0 usuaris ja s'hi han apuntat)

M'hi apunto Si vols apuntar't-hi identifica't
Del 25 al 31 de juliol tindrà lloc en Attersee, a prop de Salzburgo, el Festival Mundial de la IUSY 2011, una trobada que reuneix a joves militants d’organitzacions juvenils socialistes, laboristes i socialdemòcrates de tot el món, amb l’objectiu d’intercanviar idees i opinions, i participar en un esdeveniment de convivència intercultural en el que hi ha espai per al debat polític i per a la diversió.

En aquesta ocasió s’han establert dues dates per realitzar l’ inscripció. El cost de la mateixa serà a càrrec de cada participant, i el tràmits es realitzaran a través de la seu nacional, ja que ISUSY no admet inscripcions individuals.

Amb la finalitat de facilitar els tràmits, des de la CEN hem decidit establir els següents terminis per realitzar el pagament de les inscripcions, i l’enviament de les dades dels participants.

Dates d’inscripció:
1. 13 d’abril de 2011 (130€)
2. 27 de maig de 2011 (150€)

Igual que en anteriors ocasions, n s’admetran inscripcions que arribin desprès de l’ultima data estipulada.

Fitxa d’inscripció.

En qualsevol cas, aconsellem a totes les persones interessades en participar que ens avisin abans del 31 de març la fitxa de preinscripció que enviem adjunta, on podeu marcar la data en la que voleu o creieu que podeu fer la inscripció definitiva.

Posteriorment, la persona responsable de la realització de tots els tràmits, es posarà en contacte amb totes les persones preinscrites per informar sobre els tràmits de pagament i altres detalls referents a l’organització del festival.

Viatge organitzat.

Per facilitar el trasllat a tots/es aquells/es que esteu interessats en participar, tenim previst organitzar un viatge, amb sortida des de Barcelona, a càrrec de cada participant però amb la intenció de que el viatge conjunt sigui més ajustat de preu.

Els participants també tenen la possibilitat d’organitzar el seu trasllat pel seu compte.

Ja hem demanat pressupostos, i esperem poder facilitar-los en el període de temps més breu possible, amb la finalitat de que pugueu decidir quina es la millor opció per vosaltres.

Les persones que enviïn la fitxa de inscripció abans del 31 de març tindran preferència a l’hora d’accedir a les places en el viatge que s’organitzi des de la seu nacional.

Podeu fer-nos arribar les vostres pre-inscripcions al mail: info@jsc.cat o al fax: 93.495.54.36.

Per més informació podeu trucar al 93.495.54.68.

Comentaris

Mostrar més comentaris | Mostrant 0 comentaris de 0

Comentar