Joventut Socialista de Catalunya

La Joventut Socialista de Catalunya inicia una campanya contra les retallades del Govern de CiU

Des de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ens sumem a la indignació que estan ocasionant les retallades que des del Govern de CiU, encapçalat per Artur Mas, volen portar a terme en àrees que at

Sota el paraigua de la crisi econòmica i exagerant les dificultats econòmiques de la Generalitat, Convergència i Unió està portant a terme a Catalunya una retallada en drets socials sense precedents. I aquesta situació des de la JSC la volem denunciar. Com també volem denunciar que mentre es fan aquestes retallades, el mateix Govern anuncia que baixarà els impostos a aquelles persones que compten amb més ingressos, eliminant l’impost de successions i rebaixant l’IRPF.

Artur Mas i els Consellers de la Generalitat estan portant a terme una política clarament de dretes, que beneficia a uns pocs i perjudica a la majoria. Com a societat no podem permetre que serveis públics i drets tan bàsics com són l’educació, la sanitat o les polítiques socials es vegin retallats després de tants anys de lluita i de consolidació. La societat catalana ha de plantar cara a un Govern que en els seus primers 100 dies ja va demostrar clarament quin seria el seu full de ruta: la tisorada.

Per tal de poder alçar la nostra veu contra l’onada de retallades, des de la JSC portarem a terme una campanya que es podrà veure tant al carrer com a Internet i les xarxes socials.

Una campanya que té per objectiu mobilitzar a totes aquelles persones que es mostren indignades per les actuacions del Govern de la Generalitat i que se centrarà en dos aspectes molt concrets: l’educació i la sanitat sota els lemes “Amb l’educació no s’hi juga” i “Amb la sanitat no s’hi juga”. Per tal de portar-ho a terme, la campanya s’ha dissenyat des d’una òptica juvenil i emulant als coneguts videojocs “Tetris” i “Space Invaders”.

El material serà:

- 10.000 enganxines del lema “Amb la sanitat no s’hi juga”
- 10.000 punts de llibre del lema “Amb l’educació no s’hi juga”
- Banners publicitaris a la web de la JSC (www.jsc.cat) i que es distribuiran per les xarxes socials.
La campanya també compta amb material genèric, el qual ja es va utilitzar a la manifestació del passat 14 d’abril contra les retallades en la sanitat pública anunciades pel Conseller Boí Ruiz. Aquest material està composat per:
- 10.000 enganxines grans “Stop retallades”
- 7.000 enganxines petites “Stop retallades”

Des de la Joventut Socialista de Catalunya ens sumarem a la manifestació del Primer de Maig per continuar reivindicant el dret al treball i contra les retallades socials. De manera enèrgica i contundent també participarem a la manifestació convocada contra les retallades pel proper 14 de maig, a la qual volem fer una crida a una participació massiva per part del poble de Catalunya per no perdre en uns mesos els esforços de tota una vida.

Barcelona, 29 d’abril de 2011