Joventut Socialista de Catalunya

La JSC celebra RESET, unes jornades amb l’objectiu de reiniciar‐ho tot

“Ens dirigim a l’abisme, dibuixar un nou horitzó i obrir una nova etapa política és una obligació ineludible”

La JSC - Joventut Socialista de Catalunya celebra demà, 23 de febrer, la JSC celebra el Fòrum Obert Socialista RESET al Centre Cívic Pati Llimona (C/ del Regomir 3 - Barcelona) i C3 Bar del CCCB - C/ Montalegre, 5 - Barcelona). Unes Jornades de debat, reflexió i activisme i amb la voluntat de reiniciar. Reiniciar la democràcia i les institucions. Reiniciar l’economia i l’Estat del benestar. Reiniciar l’ambició nacional i el projecte federal. Un punt i part per l’organització que també volem que sigui per la política, la societat i el socialisme català.

La JSC té com objectiu actualitzar les seves posicions polítiques i donar resposta a una realitat que ha empitjorat radicalment en tots els àmbit durant el darrers anys. Les Jornades es realitzaran al C.C. Pati Llimona (C/ del Regomir, 3. Barcelona) i clouran al C3 Bar del CCCB (C/ Montalegre, 5).

Vivim un moment extraordinari en el camp institucional, econòmic i nacional i si la política intenta donar respostes ordinàries seran un absolut fracàs. La JSC defensa una segona transició que permeti reiniciar les institucions, legitimar-les de nou i fer una profunda regeneració de l’àmbit públic. Reiniciar les polítiques econòmiques i el sistema productiu donat que les respostes a la crisi no estan funcionant a enlloc del sud d’Europa i la forma de creixement de les darreres dècades s’ha demostrat una catàstrofe. Reiniciar l’ambició federal per tal d’obrir el pacte constitucional a fons i reconèixer d’una vegada per totes la realitat nacional catalana.

Ara més que mai el futur està ple d’interrogants. Si la ciutadania i la política empenyem en la bona direcció podrem fer els canvis institucionals i econòmics necessaris per tal d’obrir una nova etapa al nostre país. Si no fem res, com fins ara, el col·lapsa institucional s’agreujarà i la situació social es farà insuportable. Ens dirigim a l’abisme. Dibuixar un nou horitzó i obrir una nova etapa política és una obligació ineludible.