Joventut Socialista de Catalunya

La JSC denuncia que el PP de Catalunya copia els missatges i les campanyes de la ultradreta europea

La Joventut Socialista de Catalunya denuncia que el lema del PP de Catalunya “Muchos lo pensamos, sólo algunos lo decimos”, referint-se a la immigració, té un alt contingut xenòfob i s’assimila o copia altres lemes utilitzats per formacions polítiques d’ultradreta a Europa com el British Nacional Party (extrema dreta britànica).

En aquest sentit, el Primer Secretari de la JSC Javi López, ha manifestat que “el lema del PP està inspirat en el que va utilitzar el British National Party per a les eleccions europees, i que també han utilitzat partits d’ultradreta de Bèlgica, Àustria o el Front Nacional de Le Pen”.

El jove dirigent ha manifestat que “aquest és un missatge que pensa la ultradreta i que ara el PP vol portar al seu programa electoral. Des de la JSC lluitem contra els feixismes, i tenim l'esperança que l'odi racial no tingui cabuda a Catalunya. Nosaltres no permetre'm a la dreta feixista que es faci forat a Catalunya.”

López ha afegit que “el conjunt de les formacions polítiques democràtiques catalanes no els podem deixar passar. No els podem permetre que els seus eslògans formin part de la cultura política d’aquest país, que a totes llums vulnera els drets fonamentals de les persones per motiu d'origen”.

Sobre les properes eleccions autonòmiques, el primer Secretari de la JSC ha volgut deixar clar que “ens juguem viure en els propers anys en una Catalunya d’esquerres o en una Catalunya on governi CiU amb el recolzament d’un PP ultra-radical”

Adjuntem targetó de la campanya del PPC i del BNP on es pot veure que tenen el mateix contingut i missatge.