Joventut Socialista de Catalunya

La JSC ha celebrat aquest cap de setmana l’Escola de Formació Guillermo Vidaña 2011

Durant el cap de setmana més de 200 membres de la JSC han debatut i reflexionat a Lloret de Mar per preparar el curs polític vinent.

L'Escola d'enguany ha girat al voltant de la sortida de la crisi, els moviments socials o el futur del PSC.En aquest sentit, durant el dia de dissabte els i les militants van poder conversar amb 4 representants del partit per debatre sobre diferents aspectes que decidiran el futur del PSC en els propers mesos. Sota el marc de “Idees pel futur del PSC” van assistir a les conferències Joan Ignasi Elena, Àngel Ros, Pere Navarro i Miquel Iceta.


Paral·lelament a aquestes conferències, els militants també van poder comptar amb la presència en una taula sobre els moviments estudiantils contra les retallades a la Gran Bretanya amb Thomas Graham, vicepresident de la Unió Nacional d’Estudiants UK i President de la Comissió de Control de la ECOSY; amb Joan Majó, exministre d’Indústria i Eva Granados, Diputada al Parlament, en una xerrada sobre les propostes que es fan des de l’esquerra per sortir de la crisi; i amb els companys de Sergi García, Néstor Cabañas i Àlex Centelles en un taller sobre Energia i Medi Ambient.


El matí de diumenge els i les participants de l’escola van poder participar durant el matí en tres debats simultanis sobre el gir polític, el gir catalanista i el gir democàtic.


A la cloenda hi varen participar Daniel Fernández, portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats, Marina Geli, Presidenta del PSC Comarques Gironines i diputada al Parlament de Catalunya i Javi López, Primer Secretari de la JSC.


Javier López, va destacar durant la seva intervenció a l’Escola de Formació Guillermo Vidaña 2011, “la importància del diàleg sincer en la reconstrucció del discurs del PSC” i de “la necessitat de reimpulsar el projecte del partit”.