Joventut Socialista de Catalunya

La JSC i la Joventut Socialista Austríaca uneixen forces per lluitar contra la ultra-dreta

Davant l’acord d’amistat dels partits d’ultra- dreta Plataforma per Catalunya i Partit de la Llibertat d’Àustria, ambdues organitzacions socialistes juvenils volen liderar un front comú a Europa per lluitar des de la política contra partits i moviments que tenen com a ideari bàsic la xenofòbia i el racisme.

Mentre durant el cap de setmana les forces que estan al costat de la democràcia i la lluita contra el feixisme han recordat els últims dies dels horrors del regnat del terror nazi i l’alliberament d’Àustria, s’ha produït un fet totalment bel•ligerant amb aquesta lluita i aquest record” ha sentenciat Javi López, Primer Secretari de la JSC.

“Des de la JSC ens preocupa molt l’auge dels partits i moviments ultra- dretans que tenen com a ideari bàsic la xenofòbia i el racisme i com a instrument la no política i el populisme”, ha afegit el dirigent de la formació que ha explicat que “ens hem trucat amb els companys i companyes d’Àustria per fer un front comú arreu d’Europa”.

La JSC vol recordar el passat del dirigent de la formació PxC, Josep Anglada, que va formar part de Fuerza Nueva i del partit Frente Nacional i que té com a frase clixé “Amb Franco es vivia millor