Joventut Socialista de Catalunya

La JSC mostra el seu suport a les reivindicacions dels treballadors/es de Valeo

Avui al matí s’ha dut a terme una concentració de suport a la plantilla davant l’anunci de la multinacional francesa de traslladar l’activitat industrial a Saragossa i tancar la planta de Martorelles

Davant de la situació en què es troben els 257 treballadors i treballadores actuals de l’empresa Valeo, produïda per la voluntat de direcció estatal d’abandonar Catalunya tot i tenir la major part dels seus clients aquí, la Joventut Socialista de Catalunya ha volgut mostrar el seu suport a la lluita de la plantilla.

El Primer Secretari de la JSC, Pol Gibert, ha afirmat que “ens trobem davant de l’enèsima conseqüència directa de la reforma laboral del Partit Popular, ja que amb la legislació laboral anterior no s’hagués pogut prendre aquesta decisió”.

D’altra banda, Gibert ha demanat al Govern de la Generalitat “que deixi de treure pit amb les dades econòmiques i baixi al terreny on hi ha les persones. Convergència i Unió va votar de la mà del Partit Popular la reforma laboral, i ara no fan res per evitar el tancament de la planta de Martorelles. Té la seva lógica, ja que els hi deu semblar bé que s’apliqui la llei que ells van promoure”.

A la concentració de suport també han assistit regidors/es i joves socialistes de la comarca, així com la Primera Secretaria de la Joventut Socialista de Catalunya al Vallès Oriental i regidora de Caldes de Montbui, Carla Jo Peñaranda.