Joventut Socialista de Catalunya

MAIG 14 2011

Manifestació 14 de Maig contra les Retallades: Prou de retallades!

MAIG 14 2011

Vols assistir a aquest esdeveniment? (2 usuaris ja s'hi han apuntat)

M'hi apunto Si vols apuntar't-hi identifica't
La JSC s'adhereix a la mobilització cívica i social contra les retallades convocada per les centrals sindicals.

El 14 de maig, en plena campanya de les eleccions municipals. Aquesta és la data que han triat els sindicats per convocar una manifestació a Barcelona per protestar contra les retallades anunciades pel Govern català. Ho han anunciat els secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, que han detallat que estan acabant de tancar al participació de diverses associacions i col·lectius per tal que la marxa sigui multitudinària. La intenció, segons ha explicat Gallego, és que hi hagi representació de tota la societat civil, des del món de la cultura fins a dos dels sectors més atacats per la tisorada: la sanitat i l'educació.
Notícies relacionades

Ambdós sindicats ja havien anunciat dies enrere que convocarien una manifestació durant la primera quinzena de maig per denunciar les retallades als serveis públics plantejats per la Generalitat, a la qual també convocaran a altres organitzacions socials que ja van participar a la vaga general del 29 de setembre.

Álvarez va titllar aleshores les retallades del Govern d'"injustes i inútils" i ha criticat la decisió de l'executiu català de prendre les decisions de forma unilateral. És per això que es justifica aquesta concentració, convocada només 13 dies després de la tradicional manifestació de l'1 de maig, segons informen els sindicats.

Tant Álvarez com Gallego esperen una concentració multitudinària el 14 de maig, i és per això que ja s'estan posant en contacte amb altres col·lectius que van secundar la vaga general del passat setembre.

Enllaços

Documents adjunts

Galería d'imatges (1)

Assistència (2 usuaris ja s'hi han apuntat)

Comentaris

Mostrar més comentaris | Mostrant 0 comentaris de 0

Comentar