Joventut Socialista de Catalunya

La JSC condemna l'atac de les forces armades israelianes

La JSC condemna l'atac de les forces armades israelianes contra un comboi civil que transportava ajuda humanitària a Gaza en aigües internacionals. Però no es sorprèn.

Aquest acte de pirateria és un altre exemple que el govern israelià continua actuant amb total menyspreu pel dret internacional. El que és més escandalós és el continu bloqueig criminal d'Israel de Gaza, amb la col.laboració fins el dia d’avui d'Egipte.

El govern de Netanyahu, de manera clara, i inacceptablement, va pel camí de la guerra d'agressió. És una vergonya internacional que la Unió Europea i els Estats Units segueixin permetent que Israel violi el dret internacional, així com les normes de la decència humana. Tots els suports polítics, econòmics, i militars per al govern israelià han de ser retirats fins que es demostri clarament un compromís per una pau compartida.

En el seu proper Consell Nacional, la JSC presentarà una proposta per unir-se a la campanya internacional de boicot, desinversió i sancions contra Israel, així com la suspensió del Partit Laborista d'Israel de la Internacional Socialista.