Joventut Socialista de Catalunya

La JSC participa al Workers Youth Festival de Dortmund amb més de 80 militants

Una nombrosa delegació de la Joventut Socialista de Catalunya ha participat al Workers Youth Festival, un esdeveniment organitzat pels joves socialistes alemanys a Dortmund.


L'organització juvenil ha tingut una presència destacada entre els joves socialistes vinguts d'arreu del món. Amb prop de 80 membres, ha estat la delegació estrangera més nombrosa del festival.

Al llarg de tres dies, la JSC s'ha reunit bilateralment amb els joves socialistes de França, Bèlgica i Alemanya, i ha recorregut els carrers de Dortmund contra Merkel i les polítiques d'austeritat, a banda de participar en xerrades, debats, tallers i conviure i conèixer companys i companyes socialistes de diversos països
Dins la campanya contra l’austeritat iniciada en motiu del Dia d’Europa, s’ha pogut traslladar a les diverses organitzacions participants al WYF la nostra lluita contra les polítiques de retallades, trobant sempre la solidaritat dels companys i companyes d’altres països.

Cal destacar la bona acollida que va tenir, paral•lelament, la campanya “Merkel Free Zone”, aixecant gran repercussió entre els assistents al Festival.

El sentiment de pertinença a un moviment jove i global de solidaritat, justícia i progrés, i el somni que una Europa diferent, social, més democràtica, participativa i que generi oportunitats als joves, és possible. La delegació de la Joventut Socialista de Catalunya ha viscut una experiència inoblidable que ha de servir per continuar la lluita aquí a Catalunya, sense oblidar que el conflicte és de caire global, entre la classe treballadora i el capital.

És per això que la JSC està decidida a ser part activa en la lluita europea i internacional contra l’austeritat. Ara més que mai, units podem fer història!
 

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)