Joventut Socialista de Catalunya

La JSC presenta un vídeo contra la reforma laboral i el seu 14è Congrés #energiesrenovades

Javier López presenta el congrés de la JSC i un vídeo contra la reforma laboral que recorda que “el compromís del PSC i de la JSC és amb aquells que volen aturar aquesta reforma injusta i ineficaç”

Javier López, primer secretari de la JSC, que aquest cap de setmana celebra el seu congrés, ha presentat avui, juntament amb Jaume Collboni, portaveu del PSC, un vídeo contra la reforma laboral.

Javi López ha situat el lema del Congrés de la JSC, “Energies renovades”, en una “nova realitat que ha de comportar noves idees, propostes i missatges. Haurem d’afrontar nou mapa de coordenades. Necessitarem també una nova orientació política. Organitzar una resistència i construir l’alternativa. És una nova etapa pel PSC i una oportunitat per redoblar complicitats i sinèrgies”. “Tenim la prioritat de defensar i protegir una generació greument afectada per la crisi, i la JSC traslladarà la necessitat de situar al centre de l’agenda la realitat juvenil”, ha explicat.

Per la seva banda, Jaume Collboni, ha afirmat avui que la reforma laboral “és la contrareforma del sistema de relacions laborals i agreuja la situació social i laboral dels principals perjudicats: els joves”. “Tenim una taxa d’atur insuportable de la població jove, amb fenòmens impensables fa dos anys: els joves treballadors han d’emigrar del nostre país per trobar un futur. Hem passat de rebre immigració a ser país que exporta el seu talent, ens hem convertit en país on les nostres joves han de marxar”, ha dit Collboni per qui es tracta “d’un símbol clar d’un fracàs col·lectiu com a país i societat que ha de liderar els governs d’Espanya i Catalunya. Una societat moderna no es pot permetre el luxe de perdre el seu millor talent i veure com els joves marxen perquè aquí no hi ha futur”.
 

Vídeos relacionats (2)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)