Joventut Socialista de Catalunya

L'imperi (gay) contraataca

La JSC contesta a l'arquebisbe Cañizares davant dels atacs LGTBòfobs i masclistes.

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha fet una crida aquest matí davant el que ha considerat "una important escalada contra la família per part de dirigents polítics, ajudats per altres poders com l'imperi gay i el feminisme destructiu".

La diarrea verbal d'en Cañizares no és cap novetat, ja que l'arquebisbe ja ha estat en el passat protagonista d'altres perles com "no veo más gente ahora que antes (de la crisis) viviendo debajo un puente" o "¿esta invasión de immigrantes es todo trigo limpio?".

Aquests comentaris ja no són puntuals sinó que formen part del pensament de molts dirigents de l'Església Catòlica que, com Cañizares, pretenen imposar a la majoria de la societat que ja no segueix ni la seva doctrina ni els seus valors. De fet, probablement ni el propi arquebisbe Cañizares estigui respectant els valors cristians al negar als refugiats la caritat que tan reclamen, per exemple.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya volem condemnar aquestes noves manifestacions extretes del segle XIX i que més que defensar el seu concepte de família única, representen un nou atac contra les persones LGTBI i contra totes aquelles dones -i homes- que es declaren i se senten feministes i lluiten per una societat igualitària per a tothom.
La lluita del col·lectiu LGTBI, així com del moviment feminista, no té altra voluntat que perseguir la igualtat sense atacar ningú i defensar tota mena de família que avui en dia ja es troben desacomplexadament a la societat. Digui en que digui en Cañizares, li pesi a qui li pesi a l'Església Catòlica, la família ja no és una sinó vàries.

No deixa de cridar l'atenció que vulguin donar lliçons sobre la família qui no té cap intenció de crear-ne una. Crida l'atenció que donin lliçons sobre sexe qui, presumptament, menys en sap perquè no el practica. Crida també l'atenció que parli de pobresa qui viu des de l'opulència.
El que avui dia ja no pot sorprendre a ningú és que, probablement, la diarrea verbal d'alguns elements de l'Església Catòlica contra la igualtat i la diversitat de les societats modernes és fruit de la seva impotència per haver perdut el combat.