Joventut Socialista de Catalunya

L'Increïble Home Normal

Amb aquest lema s’ha presentat la nova campanya de la JSC.

En ella es presenta al President de la Generalitat, José Montilla, com a un heroi de les petites coses. La JSC ha volgut, d’aquesta manera, reivindicar l’heroisme que comporta el treball ben fet que, durant aquests quatre anys, ha portat a terme el Govern de la Generalitat amb el Primer Secretari del PSC al capdavant. Segons paraules del Primer Secretari de la JSC, Javi López, “per nosaltres, el superheroi no és aquell que recull gats de les teulades, sinó el que treballa per fer escoles, treballa per fer hospitals i per a les persones del seu entorn”.


Amb SuperMontilla, la JSC ha volgut adreçar-se als joves mitjançant una campanya feta per joves. Javi López explicà que “hem d’intentar fer-ho amb el nostre llenguatge” i per aquest motiu s’ha apostat per una fórmula “entretinguda, fresca i divertida”. “Sobretot el que volem explicar és que lo política ens afecta i ens afecta molt i quan diguem que és un superheroi, el que volem dir es que el poder dels nostres governants els tenen perquè nosaltres els hi donem cada quatre anys” apuntà el nostre Primer Secretari.


La JSC reivindica que en moments complicats com els que vivim actualment és quan més es necessita del caràcter d’aquells polítics que hem tingut en el nostre país. Un caràcter “de normalitat, de rigorositat i de claredat”. Javi López també va voler recordar que nosaltres, els joves, sabem més que ningú que estem passant per una crisi molt dura i que en moments complicats aquest caràcter dels nostres polítics, com l’actual President de la Generalitat, fa que un govern pugui mirar de cara els problemes afrontar-los i fer tot el possible per sortir endavant.


En l’acte de presentació de la campanya, la JSC va comptar amb la presència de la número dos per Barcelona de la llista del PSC a les eleccions al Parlament, Montserrat Tura, que s’ha referit al llenguatge “transgressor” que s’utilitza en aquesta nova campanya . “Qui és el superheroi sinó aquell que busca canviar el món, que busca com a objectiu la justícia social, fer que les coses que no t’agraden del món hi participis tu mateix? Els joves tenen molt a dir en aquesta campanya electoral, i necessitem que siguin ells mateixos els que participin, que el canvi del món sigui el que ells desitgin”, ha assegurat.

Enllaços

Galería d'imatges (4)

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)