Joventut Socialista de Catalunya

Parlament: Pol Gibert i Arnau Ramírez defensen les propostes socialistes a la Comissió de Joventut

La lluita contra la precarietat juvenil centra les propostes socialistes a la Comissió de Joventut.

Aquest dimarts 11 d'octubre s'ha reunit la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya, en la que el grup parlamentari socialista ha estat representat pel diputat i primer secretari de la JSC, Pol Gibert, i pel vice-primer secretari de la JSC, Arnau Ramírez

Un dels punts destacats de l'ordre del dia ha estat una resolució sobre la creació d'un registre de joves exilitats per motius econòmics, que el grup socialista ha recolzat. Però a més del vot favorable, Gibert i Ramírez han defensat les propostes socialistes mitjançant dues esmenes: una per incloure la beca "Queda't a Catalunya" i l'altra per apostar per un Pla de Retorn de joves exiliats amb dotació pressupostària, mesures i itineraris personalitzats per assolir la seva repatriació laboral o formativa. 

La JSC i el grup socialista han anat presentant en els darrers temps diverses propostes concretes per convertir les paraules boniques en fets, propostes, mesures i euros. Però el cert és que la majoria parlamentària ha anat tombant bona part d'aquestes. No obstant, des de la Joventut Socialista de Catalunya seguirem proposant totes aquelles iniciatives que calgui per seguir influint i apretant a les institucions catalanes per tal que facin front de debò a la greu situació que pateixen tants i tants joves al nostre país.