Joventut Socialista de Catalunya

Pol Gibert proposa crear la T-Cultura per incentivar el consum cultural entre el jovent

La proposta socialista consistiria en una targeta de 100 euros per ús cultural que el jovent rebria en complir la majoria d'edat

El jovent és un dels col·lectius més afectats per la crisis econòmica que hem patit i les polítiques conservadores dels governs de la dreta a Catalunya i al conjunt d'Espanya.

Per aquest motiu, la Joventut Socialista de Catalunya ve reivindicant els drets que el jovent ha anat perdent en els darrers anys i proposant iniciatives que ajudin a millorar la vida dels i les joves del país en diferents àmbits: formatiu, laboral, habitacional, .... i també cultural.

Precíssament, per tal de poder incentivar el consum cultural entre el jovent sense que les mancances econòmiques puguin ser un impediment, el diputat del Grup Socialista i Primer Secretari de la JSC, Pol Gibert, ha presentat una proposta al Debat de Política General del Parlament de Catalunya per crear la "T-Cultura", una nova targeta dotada amb 100 euros per a ús cultural que, si tira endavant, rebrien els i les joves del país en complir la majoria d'edat.

"Volem que el jovent de Catalunya tingui aquest incentiu en complir la majoria d'edat i puguin consumir-lo anant al teatre, al cinema, a museus, a concerts, comprant llibres...", ha explicat Gibert poques hores abans de que la proposta sigui votada pels diputats i diputades del Parlament. "La cultura no pot ser un privilegi, sinó un dret de tothom al marge dels recursos que es tinguin".