Joventut Socialista de Catalunya

PP i Ciutadans protagonitzen la nova sèrie de la temporada: "Orange is the New Blue"

La Joventut Socialista de Catalunya desemmascara a Ciutadans i al seu candidat Girauta com la marca blanca del Partit Popular.

Les recents declaracions de Rajoy assegurant que vol un acord de govern estable amb partit taronja ​de cara a la següent legislatura, confirmen que Ciutadans i PP formen part de la mateixa dreta. Les declaracions s'afegeixen als articles publicats per Juan Carlos Girauta alabant el paper del Partit Popular en la seva tasca de Govern. Girauta va ser candidat del PP en 2004 i aquest 2015 ho és per Ciutadans.

El Primer Secretari de la JSC, Pol Gibert asegura que "El transformisme dels candidats/es de Ciutadans amb un passat Popular són un senyal més de l’entesa que mostren tots dos partits polítics i de tots els seus punts en comú". Girauta com articulista de Libertat Digital va signar articles d’opinió alabant el paper del Partit Popular i de la feina feta per l’executiu de José Maria Aznar.

"Davant d’aquestes evidències, podem afirmar amb total seguretat que si el Partit Popular guanya les eleccions, podrem rebatejar com a "Orange is the new blue" a la famosa sèrie de televisió, ja que el suport de Ciutadans a Rajoy es dóna per descomptat. El partit d’Albert Rivera ha demostrat, amb el pas dels mesos, ser una marca blanca i rejovenida del Partit Popular" ha afegit Gibert.

Cal recordar que els darrers estudis d'opinió del CIS ja detecten que Ciutadans ha evolucionat cap a posicionaments que la ciutadania percep de dretes, acostant-se ràpidament als conservadors de Mariano Rajoy.

Galería d'imatges (2)