Joventut Socialista de Catalunya

  • Dilluns, 28 de Març

Trobada de Política Institucional i Municipal JSC

Durant el passat cap de setmana de l'1 i 2 d'abril va tenir lloc la Trobada de Política Institucional i Municipal de la JSC que celebrarem a Reus 1 i 2 d’Abril.

Des de la Comissió Executiva Nacional i conjuntament amb el Fòrum de Política Institucional i Municipal es va decidir organitzar aquestes Jornades per dotar d’eines polítiques als candidats de la JSC a les llistes Municipals del proper Maig i a les persones que estiguin involucrades en la Campanya electoral o la política municipal de l’estructura territorial de l’organització.

Tots els assistents a les jornades municipals, van poder gaudir de taules rodones i tallers on es tractàren recursos comunicatius i de campanya, el paper de les Campanyes Joves als diferents municipis i la relació entre Mitjans, Joves i Política.

Segons paraules de la Secretària de Política Municipal "ha estat una trobada molt adhient per a poder compartir experiències, (...) Però, a més a més, hem volgut parlar de les futrures polítiques públiques i preparar als candidats que es presenten per primera vegada a les llistes: explicant el funcionament intern dels Ajuntaments i com crear un Pla Estratègic de Joventut".

Adreça

Galería d'imatges (6)

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)