Joventut Socialista de Catalunya

VÍDEO #JSCopina 1: Avui estudiant, demà emigrant

El 1r secretari, Javi López, fa una crítica dura als governs de Catalunya i Espanya per fer fora els joves de les Universitats i forçar-los a que marxin del país

En aquest primer vídeo de #JSCopina, el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya, Javier López, fa un repàs de les dades més preocupants de l'autèntic drama que està vivint la joventut a Catalunya, com l'encariment de les taxes universitàries que condemna molts joves a abandonar els estudis superiors, o la d'atur juvenil que té com a conseqüència l'obligació a emigrar del país en la cerca d'alguna oportunitat de present i futur.

López declara que "aquestes xifres confirmen que Catalunya no és país per a joves i que estem davant d'una situació d'emergència nacional. Els joves necessiten una resposta, sinó acabarem tenint tota una generació perduda". Segons el primer secretari, la situació ha arribat a un límit insostenible i planteja en el vídeo que "si el govern fa fora els alumnes de les Universitats, i fa fora els seus joves del país, potser ha arribat l'hora de fer fora aquest govern".

La JSC exposarà a partir d'ara les seves posicions i propostes en video-editorial.

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)