Joventut Socialista de Catalunya

Oficina Parlamentaria

Han estat dies d’esforç, de carpes, enganxades de cartells i actes de tota mena per les places i carrers d'arreu del país per donar a conèixer la nostra proposta a tots aquells i aquelles que són socialistes, però potser encara no ho sabien.

I ho hem aconseguit. En un context on les enquestes d’abans de l’estiu ens donaven entre 8 i 9 diputats/des, hem contribuït a recuperar prop de 200.000 votants que ens han permès assolir 16 diputats i diputades al Parlament de Catalunya.

Aquesta vegada la Joventut Socialista de Catalunya ha fet un pas endavant aconseguint una reclamació històrica: un diputat/da jove que faci bandera de les demandes del jovent d’aquest país i denunciï la precària situació que molts joves pateixen.

Volem exercir de corretja de transmissió del que passa al teu entorn, del que veus i escoltes al territori i portar les teves demandes directament al Parlament. Per aquest motiu creem aquest nou espai: L’Oficina Parlamentaria Jove. Amb l’únic objectiu de portar-te més a prop del Parlament i atendre i conèixer les teves peticions, dubtes i suggeriments.

A través d’aquest espai també podràs conèixer i accedir a l’ informació sobre les diferents iniciatives parlamentaries així com altres materials d’interès directament a la nostra web www.jsc.cat També us podeu adreçar al mail oficinajove@socialistes.cat per concertar trobades al teu territori o per traslladar-nos els teus dubtes i suggeriments.

Salut, Socialisme i República!