Joventut Socialista de Catalunya

Pol Gibert: "Ni la terra és plana ni el jovent exiliat marxa per amplitud de mires"

El primer secretari de la JSC critica l'enèsima falta de sensibilitat de la dreta cap a l'exili juvenil.

De nou, un representant de la dreta ha tornat a obviar les veritables raons per les quals molta gent jove del nostre país, molt preparada en molts casos, es veuen obligats a marxar fora d'Espanya per buscar-se la vida.

Ahir, el Ministre d'Afers Exteriors, Alfonso Dastís, va afirmar que el jovent marxa d'Espanya cap a altres països per una qüestió “d'amplitud de mires" i que això els "enriqueix", obviant la precarietat laboral que els Governs de la dreta han portat a Espanya condemnant a tota una generació a patir-ne les conseqüències. Gibert ha explicat que" la meitat dels i les joves no troben feina i bona part de l'altra meitat que sí que ho fan, la troben en condicions precàries i sous miserables".

"És especialment dur escoltar aquestes paraules per boca d'aquells qui més han fet per impedir la creació d'oportunitats per als i les joves" ha afegit el Primer Secretari de la JSC. Paraules que, per cert, ens recorden i molt a les ja pronunciades per representants de Convergència al Parlament enviant els i les joves "a Londres a servir cafès" o per altres representants del Partit Popular al Congrés referint-se a l'exili juvenil com a "mobilitat exterior".

Des de la Joventut Socialista de Catalunya volem manifestar una vegada més el nostre rebuig frontal davant d'aquest tipus d'afirmacions dels dirigents de la dreta -tant l'espanyola com la catalana- davant del drama que pateixen tants i tants joves. Són una mostra més de la manca de sensibilitat d'aquells que sembla que ho tenen tot més fàcil per forjar-se, per a si mateixos i per als seus fills i filles, un futur millor. Nosaltres, els i les joves socialistes, no deixarem de recordar ni una sola vegada que el que aquesta colla de gent benestant disfressa com a quelcom bonic i enriquidor no deixa de ser en la majoria de casos un exili juvenil forçat perquè el seu propi país no els dóna les oportunitats que mereixerien.

Comentaris

  • Anònim
    on this website you will find information about dogs boston terrier
  • Anònim
    I totally agree. It's not okay to ignore the real reasons due to which the youth is forced to leave Spain. Thanks for the news article. Your news section inspires me so much that I'm thinking of starting it for my own website: https://viesearch.com/15e43/buy-my-property-for-cash
  • Anònim
    Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.phenq where to buy
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 26

Comentar